Jolanda Arts benoemd tot commissielid CDA Wijchen

01 maart 2024

Jolanda Arts is in de gemeenteraadsvergadering van donderdag 29 februari met trots benoemd tot commissielid voor het CDA Wijchen. Jolanda is 42 jaar oud en opgegroeid op de Kraaijenberg. Sinds enkele jaren is zij woonachtig in Wijchen Zuid met haar partner en 2 katten. In de vrije tijd is Jolanda de nodigde uurtjes op de sportschool te vinden. Ook in het uitgaanleven van Wijchen, zoals Schik op de Mert, Kasteelfeesten, Kermis en andere evenementen is Jolanda van de partij. Naast haar politieke betrokkenheid, speelt ze ook een belangrijke rol in het faciliteren van onderwijs. Als manager Facilitaire Zaken bij ROC Nijmegen, draagt ze bij aan een goed functionerende leeromgeving. In haar rol heeft zij dagelijks contact met de schoolgaande jeugd. Haar ervaring en kennis op het gebied van technische zaken en organisatie maken haar een waardevolle aanvulling op het CDA-team.

Foto: Jolanda Arts (commissielid CDA Wijchen), fotograaf: Henk Hulshof

Jolanda Arts vertelt over haar aanstelling in de gemeenteraad van Wijchen: “Ik ga met enthousiasme mijn toegevoegde waarde leveren aan het politieke werk in Wijchen. Wij doen dit voor onze inwoners en om onze prachtige gemeente nog mooier te maken. Ik heb er zin in!”