Voorspelling De Gelderlander: “CDA Wijchen kan wel eens gaan winnen”

10 maart 2022

De Gelderlander voorspelt dat het CDA Wijchen wel eens kan gaan winnen tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen.

In het dagblad is op 9 maart 2022 een artikel verschenen met een analyse van de afgelopen vier jaar in de gemeenteraad van Wijchen. Daarin voorspelt de krant dat het CDA Wijchen vanwege de consistente manier van oppositie voeren “wel eens kan gaan winnen” bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

CDA-Fractievoorzitter Björn Derksen hierover: “Dit is een groot compliment voor onze inbreng in de gemeenteraad de afgelopen jaren. Samen met Karin, Jan, Marlien, Mari en Hilde vorm ik al jaren een hecht team. De afgelopen jaren zijn we succesvol opgekomen voor belangen van bewoners. Dit hebben wij bijvoorbeeld samen met inwoners gedaan bij het behoud van het Wijchens Meer, door het niet bebouwen van de meeroevers. Ook onze gezamenlijke actie met bewoners van Wijchen Zuid ‘Houd Hart van Zuid groen!’ was succesvol. Samen met centrumondernemers zijn wij als CDA Wijchen daarnaast nog opgekomen voor voldoende parkeerplaatsen in het centrum. Ook dat is gelukt.

Dat die zaken nu in een eindbalans over de afgelopen vier jaar in De Gelderlander zo gewaardeerd worden zijn wij enorm blij mee. Dit geeft geen zekerheid over de verkiezingsuitslag, maar wel een grote stimulans richting de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart!”, aldus een trotse Björn Derksen.   

Lees hier het volledig artikel van De Gelderlander: Gemeenteraad ‘op rapport’, in Wijchen wordt volop gebouwd aan de toekomst | Gemeenteraadsverkiezingen | gelderlander.nl