DOE MEE MET ‘HEEL WIJCHEN BAKT!’

05 februari 2022

Iedereen heeft af en toe een extra beetje warmte, aandacht en gezelligheid nodig. Helaas is dat in deze bijzondere tijd niet altijd vanzelfsprekend. CDA Wijchen denkt dat er in deze periode mensen zijn die wel een lichtpuntje kunnen gebruiken. Dit willen wij graag met ú bieden door de actie ‘Heel Wijchen Bakt!’

Het coronavirus is al bijna twee jaar in ons land en zorgt ervoor dat we steeds veel thuis zijn en hierdoor minder sociale contacten hebben.

Ouderen zijn meer alleen door het coronavirus, andere mensen zetten zich juist extra in door een boodschap te doen voor mensen die liever de deur niet meer uit gaan vanwege het coronavirus. Weer een ander werkt al maanden over ten dienste van corona-patiënten, anderen moeten hun zaak sluiten of kunnen niet optreden. Noem zo maar op!

Wie verdient volgens jou daarom iets lekkers? Laat het ons weten en wij zorgen dat jouw verrassing op 5 maart bij deze persoon in de gemeente Wijchen wordt bezorgd.

Wil jij ook mee doen aan Heel Wijchen Bakt!? Geef je dan snel op!

Wat moet je doen?

1. Meld je vóór zaterdag 26 februari aan door een mail te sturen aan: heelwijchenbakt@gmail.com

2. Laat ons weten voor wie je wat wilt bakken en waarom;

3. Haal de benodigde ingrediënten in huis;

4. Bak op vrijdag 4 maart of zaterdagochtend 5 maart je taart, cake, koekjes of gebakje volgens je allerbeste recept;

5. Wij halen je baksel zaterdag 5 maart tussen 11.00 – 12.00 uur bij je thuis op, zodat jouw baksel voor 16.00 uur bezorgd wordt of bezorg jouw baksel zelf bij degene die je wilt verrassen.

Heb je wel zin om te bakken, maar weet je niet wie je er blij mee kunt maken? Dan zorgen wij dat jouw creatie goed terecht komt! Geen mogelijkheid om te bakken, maar wel een idee over wie iets lekker zou mogen ontvangen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar: heelwijchenbakt@gmail.com

Laten we samen zorgen voor wat lichtpuntjes dit voorjaar!

CDA Wijchen