Een coronaproof survivalkit voor lijsttrekkers GR2022

04 januari 2022

CDA Wijchen trapt op nieuwjaarsdag de verkiezingscampagne af! Net als de vorige keer brengt het CDA Wijchen een attentie langs bij de lijsttrekkers van de politieke partijen die in Wijchen meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Het is een survivalkit met de 5 beste producten voor een geslaagde campagne:

  1. een energiereep (om goed vol te kunnen houden);
  2. een cda-appèltje (voor de dorst natuurlijk);
  3. een lichtje (voor als je het spoor bijster bent);
  4. zakdoekjes (voor als het je allemaal te veel wordt);
  5. de enige echte politieke bingo-kaart

Bovendien is de survivalkit gemaakt in de vorm van een knapzak, die kun je namelijk makkelijk op anderhalve meter aanpakken: lekker coronaproof!

Het is een ludieke manier om het verkiezingsjaar van de lokale democratie te beginnen. “We gaan elkaar de komende maanden nog veel tegenkomen en zullen het daarbij ook hebben over de onderwerpen die echt heel belangrijk zijn voor Wijchen. Houd daarom onze website www.CDAWijchen.nl in de gaten en/of volg ons op social media.