CDA stelt vragen over fusie & evaluatierapport WDW

07 mei 2020

Eind april verscheen het evaluatierapport over de twee jaar geleden opgerichte Werkorganisatie Druten-Wijchen (ambtelijke fusie tussen gemeente Druten en Wijchen). In het evaluatierapport komt de onderzoeker tot het advies de bestuurlijke fusie tussen Wijchen en Druten in gang te zetten zodat er één nieuwe gemeente ontstaat op 1 januari 2023. Dit roept bij CDA Wijchen veel vragen op.

CDA Wijchen heeft deze vragen gerangschikt op onderwerp en voorgelegd aan de onderzoeker. Binnenkort krijgen zij hier antwoord op via een online webinar. “We zijn zeer benieuwd, want dit zijn erg belangrijke items voor ons als CDA Wijchen”, aldus CDA-fractievoorzitter Björn Derksen.

Benieuwd naar de vragen die CDA Wijchen gaat stellen aan de onderzoeker van het evaluatierapport? Deze kun je hier bekijken.