Het is gelukt! Geen bebouwing aan en op het Wijchens Meer!

31 oktober 2019
Het is gelukt! Geen bebouwing aan ons Wijchen Meer - CDA Wijchen

De bouwplannen van het college zijn geschrapt.

Iedereen bedankt voor de steun in de afgelopen maanden! Met sandwichborden langs de weg, gratis raamposters en bijeenkomsten aan het Wijchens Meer heeft het CDA Wijchen de afgelopen weken via de campagne ‘Behoud Wijchens Meer!’ heel duidelijk gemaakt waar wij voor staan: Geen bebouwing van dit mooie stukje Wijchen! Nu het is gelukt zijn wij heel bij met het resultaat. 


Veel dank is verschuldigd aan de actiegroep ‘Handen af van het Wijchens Meer’ die 3.200 Wijchenaren mobiliseerden om de petitie te tekenen. Ook andere acties vanuit de Wijchense samenleving zorgden ervoor dat andere politieke partijen ook inzagen dat bebouwing van de meeroevers geen goed idee is. 


Het enig juiste signaal is afgegeven: Handen af van het Wijchens Meer!

Het is gelukt! Geen bebouwing aan ons Wijchen Meer - CDA Wijchen