Bijeenkomst aan Wijchens Meer drukbezocht

11 september 2019
Bijeenkomst Wijchens Meer - CDA Wijchen

Maandagavond organiseerde het CDA Wijchen de eerste bijeenkomst ‘Praat mee over behoud Wijchens Meer’ aan de oevers van het Wijchens Meer. Deze bijeenkomst werd druk bezocht door ruim 60 bezorgde inwoners.

CDA-raadsleden Karin Hoogteijling, Jan Peters Sengers, Marlien Joosse en Björn Derksen beantwoorden samen met commissielid Hilde Cuppen vragen over de situatie aan het Meer en het mogelijk bebouwen hiervan.

Fractievoorzitter Björn Derksen hierover: “Je ziet hoe het Wijchens Meer leeft bij onze inwoners. De gemeenschappelijke deler tijdens de bijeenkomst was toch wel dat niemand bebouwing op het Wijchens Meer wilt, ook geen klein gebouwtje”, aldus Derksen.

De bewoners en de CDA-fracite zijn in afwachting van het collegebesluit dat deze week volgt over de bebouwingsmogelijkheden op het Meer. Op 23 september 2019 om 19.00u organiseert het CDA Wijchen daarom weer een bijeenkomst aan het Meer. Hierbij kunnen bewoners mee praten over de situatie aan het Meer.

Bijeenkomst Wijchens Meer - CDA Wijchen