Nieuwe raadsleden CDA Wijchen geïnstalleerd

30 maart 2018

Wij voor Wijchen

Nieuwe raadsleden CDA Wijchen geïnstalleerd

Op 29 maart 2018 zijn de nieuwe raadsleden van het CDA Wijchen geïnstalleerd. De komende vier jaar vormen Björn Derksen, Karin Hoogteijling, Jan Peters Sengers en Marlien Joosse de CDA Wijchen fractie in de gemeenteraad.

Zijn gaan met een goed mandaat de raad in. Naast de 2.606 stemmen op het CDA Wijchen, slechtten zij ook alle vier de individuele voorkeursstemmen-grens.

CDA-fractievoorzitter Björn Derksen hierover: “We gaan met een mooi en gevarieerd team de gemeenteraad in. Hier ben ik trots op. De steun van de kiezer die we hierin gekregen hebben geeft vertrouwen. We gaan ons inzetten voor een nog mooiere gemeente Wijchen.”

De nieuwe CDA-raadsleden v.l.n.r.: Björn Derksen, Marlien Joosse, Karin Hoogteijling en Jan Peters Sengers.