Volop activiteiten in CDA-campagnewinkel

14 maart 2018

Wij voor Wijchen

Volop activiteiten in CDA-campagnewinkel

Aankomende week staat weer bol van de activiteiten in de CDA-campagnewinkel aan de Burchtstraat. Bridgen, extra koopavond, een historische dorpswandeling (o.l.v. Gerard Hendriks) en sjoelen is slechts een greep uit de activiteiten.

Extra koopavond
Vrijdag tijdens de koopavond is de campagnewinkel extra geopend van 18.30 tot 21.30u. Bewoners die vragen hebben over het CDA-programma of de CDA-flyer die zij in de brievenbus hebben gehad kunnen dan de CDA-kandidaten hierover persoonlijk spreken. Uiteraard is de campagnewinkel ook de gehele zaterdag geopend vanaf 10.00u.

Activiteitenplanning
De activiteitenplanning voor de aankomende week ziet er als volgt uit:

  • Brigde: vrijdag 16 maart 13.30 – 16.30u
  • Koopavond: vrijdag 16 maart 18.30 – 20.30u
  • Campagne-zaterdag: zaterdag 17 maart 10.00 – 16.30u
  • Historische dorpswandeling: maandag 19 maart 14.00 – 16.00u
  • Sjoelen: dinsdag 20 maart 14.00 – 16.00u

Aanmelden voor de activiteiten (Bridge / Historische dorpwandeling / Sjoelen) kan via bjornderksen@cdawijchen.nl.

Groot succes
CDA-lijsttrekker Björn Derksen over de campagnewinkel: “De campagnewinkel is een groot succes gebleken. De aanloop van mensen is zeer goed en elke activiteit is druk bezocht. De bridgemiddagen waren uitermate gezellig en brachten het gemis van een seniorenontmoetingsplek in het Centrum nog maar eens aan het licht. Ook het bezoek van de Minister van Defensie met Wijchense roots was bijzonder.

We gaan er nu nog een mooie week van maken met allerlei leuke activiteiten waarbij iedereen welkom is. Wel graag van te voren opgeven, want de animo is erg groot!”, aldus Derksen.

De CDA-campagnewinkel is te vinden aan de Burchtstraat 13 (naast de Action).

Bron: CDA Wijchen