Geslaagde Bridge middag

23 februari 2018

Wij voor Wijchen

Geslaagde bridgemiddag CDA-campagnewinkel

Vrijdagmiddag was er een gezellige bridgemiddag in de CDA-campagnewinkel aan de Burchtstraat in het Centrum van Wijchen. Senioren ontmoetten elkaar en speelden samen aan verschillende tafels bridge.

Herman Peek, Frans Hofmans en Roel Vlootman organiseerden deze bridgemiddag en zullen dit in de komende weken vaker doen in de CDA-campagnewinkel.

Ontmoetingsplek voor senioren in Centrum
Herman Peek (nr. 6 op de CDA-kieslijst) over de bridgemiddag: “Het was een geweldige middag. Je merkt dat samenkomen midden in het Centrum van Wijchen voor senioren erg belangrijk is. Wij kunnen hier nu invulling aan geven door onze CDA-campagnewinkel hier in de Burchtstraat.

Het is echter veel belangrijker dat er een permanente ontmoetingsplek voor ouderen in het Centrum komt. Een wijkgebouw in het Centrum met voorzieningen voor senioren is daarvoor ideaal. Hier gaat het CDA Wijchen zich stevig voor inzetten. Dit staat ook in ons verkiezingsprogramma.

Dit was in ieder geval een zeer geslaagde middag en wij gaan dit de komende weken meerdere malen organiseren.”

Voor meer informatie over het bridgen en de tijden waarop het plaatsvindt; zie de website van het CDA Wijchen (www.cdawijchen.nl). Iedereen is van harte welkom!

Bron: CDA Wijchen