Koffiedrinken met de minister van defensie in Wijchen

21 februari 2018

Wij voor Wijchen

Koffiedrinken met de minister van defensie in Wijchen

Ben je van plan dit jaar op vakantie te gaan naar Turkije en vraag je je af hoe het zit met de veiligheid in dit land? Of werk je bij defensie en wil je graag kennismaken met je nieuwe politieke baas? Zou je wel eens willen weten hoe de dag van minister van defensie Ank Bijleveld er uit ziet?

Dan is dit je kans!

Op maandag 5 maart is minister van defensie Ank Bijleveld in Wijchen om kennis met je te maken en al je vragen over veiligheid en defensie te beantwoorden. Zij ontvangt je in de CDA campagnewinkel aan de Burchtstraat in Wijchen (naast de Action). Tussen 16.00 en 18.00 uur staan de koffie en thee klaar.

Aanmelden is niet nodig, Of je bij defensie werkt, of gewoon geïnteresseerd bent; iedereen is welkom!

Namens het CDA Wijchen Campagneteam,

Karin Hoogteijling