Mona Keijzer naar de regio.

19 februari 2018

Wij voor Wijchen

Ondernemers opgelet: meet and greet met staatssecretaris Mona Keijzer

Op 28 februari komt staatssecretaris Mona Keijzer naar onze regio samen met Iris Bouwers, bestuurder van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) en vice president of The European Council of Young Farmers (CEJA).

De staatssecretaris gaat tijdens deze avond in op de kansen en bedreigingen die zich voordoen voor ondernemers en MKB-ers in het bijzonder in de regio “Twee stromenland”. Bouwers geeft een toelichting op de consequenties van het Europese- en Nationale landbouwbeleid en de kansen en bedreigingen die dat met name voor de agrarische sector in de regio heeft en kan hebben. In dit perspectief wordt ook duurzaamheid onder de loep genomen.

Wilt u horen hoe het kabinet Nederland weer vertrouwen in de toekomst wil geven? De staatssecretaris wil ondernemers in het midden- en kleinbedrijf vertrouwen geven en het goede ondernemersklimaat verder versterken. Onder leiding van voormalig burgemeester Thomas Steenkamp kunt u meepraten en vragen stellen. Kom naar Druten op woensdag 28 februari aanstaande en laat u informeren.

De avond wordt georganiseerd door CDA afdelingen Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen, West Maas en Waal en Wijchen. De avond komt tot stand dankzij de steun van het landelijk CDA.

De discussieavond op woensdag 28 februari vindt plaats in cultureel centrum D’n Bogerd in Druten en start om 20.00 uur. Iedereen is welkom en de deuren gaan om half acht open. Vooral ook jonge agrariërs worden opgeroepen deel te nemen aan de discussie.

Zie hier de agenda voor deze avond.