Björn Derksen gekozen tot lijsttrekker CDA

28 september 2017

Wij voor Wijchen

Björn Derksen gekozen tot lijsttrekker CDA Wijchen

Tijdens de ledenvergadering van afgelopen woensdag 27 september is Björn Derksen gekozen tot lijsttrekker van het CDA Wijchen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Björn Derksen over zijn benoeming: “Ik ben blij en trots dat ik het vertrouwen heb gekregen van de leden en de kar mag gaan trekken namens het CDA Wijchen. Traditioneel is het CDA een van de grootste partijen in Wijchen. Ik kijk er naar uit om samen met het team de aankomende maanden campagne te voeren.”

Derksen is vijf jaar actief in de gemeentepolitiek. De afgelopen jaren als raadslid voor het CDA Wijchen. Hij is daarnaast werkzaam bij het Waterschap Brabantse Delta. Daar leidt hij een groot juridisch project dat gaat over wonen en werken aan het water. Björn is 35 jaar geleden geboren op de Kraaijenberg en is nu samen met zijn vriendin Elaine en driejarige zoon Mylan woonachtig op de Huurlingsedam.

“Samen met het team gaan we campagne voeren voor een sterke en vitale Wijchense samenleving, waarbij meer woningbouwmogelijkheden, meer duurzaamheidsmaatregelen, een betere (verkeers)veiligheid in de woonwijken en meer werkgelegenheid voorop staan.”

Bron: wijchensnieuws.nl