DOE MEE MET HEEL WIJCHEN BAKT!

22 februari 2023

Op zaterdag 4 maart gaan we weer met Heel Wijchen bakt! aan de slag. Na het succes van vorig jaar waar veel mensen zijn verrast met een lekkernij doen we het dit jaar weer. Niet als wedstrijd wie de beste bakker van Wijchen is maar om een ander te verrassen met een heerlijke cake, taart of koek.

Waarom deze actie? We zijn van mening dat eten maken en het delen ervan verbindt, vooral als het een heerlijke zelfgebakken cake of taart is. Met Heel Wijchen Bakt! vragen we aan jou om iemand die volgens jou wel wat aandacht kan gebruiken aan ons door te geven. Dit kan een eenzame senior zijn, een hardwerkende zorgverlener, een vrijwilliger die altijd voor iedereen klaar staat of een mantelzorger. Dat kan één persoon zijn maar ook een groepje mensen.

Zin om aan de slag te gaan?

Weet je iemand die een smakelijke traktatie verdient? Laat het ons weten en wij leggen de verbinding! Stuur uiterlijk woensdag 1 maart jouw tip naar heelwijchenbakt@gmail.com

Zet in het bericht de naam en het adres waar jouw baksel bezorgd mag worden.

Zelf bakken? Dat kan natuurlijk ook! Bak met ons mee. Maak een lekkernij en wij komen deze bij jou ophalen. Stuur dan een mail naar heelwijchenbakt@gmail.com.

Heb je vragen over Heel Wijchen Bakt!? Bel dan met Marlien Joosse via: 06-23325830

Hebben jullie ook zo’n zin om samen aan het beslag te gaan?

Veel bakplezier en succes,

namens het Heel Wijchen Bakt team!